MCBÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı Tarafından Düzenlenen II. Akademik Çalışma Atölyesi Gerçekleşti

İlan Tarihi:27.06.2024 14:05:00
Güncelleme Tarihi:27.06.2024 16:00:00
 

MCBÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı II. Akademik Çalışma Atölyesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü dersliklerinde gerçekleştirildi.

Atölye, MCBÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ayşe Gönüllü Atakan ile MCBÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duygu Alptekin tarafından verilen “Araştırma Sorusu ve Araştırma Önerisi Tasarımı” konulu eğitimle başladı.  

“Akademik Metin Yazımının Temelleri ve İntihal” konulu eğitim; MCBÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Kiraz, MCBÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mina Furat ile Sosyoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Ozan Ercansungur tarafından verildi.

MCBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feyda Sayan Cengiz, “Sosyal Bilimlerde Nitel Araştırma Yöntemleri: Derinlemesine Mülakat ve Odak Grup” eğitimini gerçekleştirdi.

 “Sosyal Bilimlerde Nicel Veri ve Göstergeleri Anlamak: TÜİK Örneği” konulu eğitimde, MCBÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Emine Dündar yer aldı.

II. Akademik Çalışma Atölyesi, Endonezya Sosyal Eşitsizlik Araştırma Merkezi Kıdemli Araştırma Görevlisi ve MCBÜ Sosyoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Moch Hisyam Putra’nın verdiği “Doing Literature Review in Academic Writing: Involving AI and Literature Tools” konulu eğitimle sona erdi.


423 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_lisansüstü eğitim enstitüsü_II. akademik çalışma atölyesi _3_ mcbü_lisansüstü eğitim enstitüsü_II. akademik çalışma atölyesi _1_ mcbü_lisansüstü eğitim enstitüsü_II. akademik çalışma atölyesi _2_ mcbü_lisansüstü eğitim enstitüsü_II. akademik çalışma atölyesi _4_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
423
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası