MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, TRT 1 Radyo’da Aday Öğrencilere Seslendi

İlan Tarihi:30.07.2024 12:28:00
Güncelleme Tarihi:30.07.2024 12:33:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, TRT 1 Radyo’nun sevilen programı Ailece’ye konuk olarak üniversite adaylarıyla buluştu.

Kibar, üniversite tercih döneminde olan öğrencilere önemli bilgiler aktararak, Üniversitenin olanakları hakkında bilgi verdi. Aday öğrencilere ve ailelerine seslenen Rektör Kibar, üniversite tercih sürecinin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin bu önemli kararı alırken dikkat etmeleri gereken noktaları paylaştı.

Programda, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin akademik programları, burs ve destek olanakları, kampüste yaşam, konaklama imkanları, öğrenci barınma olanakları, uluslararası iş birlikleri ve değişim programları, üniversitenin araştırma olanakları, projeleri ve mezunların iş bulma başarısı gibi pek çok konu başlığında da bilgi veren Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, öğrencilere şu çağrıda bulundu: “Sevgili gençler, üniversite hayatınız, yaşamınızın en güzel ve verimli dönemlerinden biri olacaktır. Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak sizlere kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz. Bizler, sizlerin hayallerinize ulaşmanız için her türlü desteği vermeye hazırız.” ifadelerini kaydetti.

DSC_6756 DSC_6755