MCBÜ Yüzme Sporcuları Ankara’dan Başarı ile Döndü

İlan Tarihi:27.05.2024 12:35:00
Güncelleme Tarihi:27.05.2024 12:37:00

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Yüzme Şampiyonası’na katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi yüzme sporcuları büyük bir başarı elde etti.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde mücadele eden sporcular, şu dereceleri elde etti;

Özlem Yetim (Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü);

50 metre Sırtüstü branşında Birincilik

200 metre Sırtüstü Branşında Birincilik

50 metre Serbest branşında ikincilik

Nehir Toker (Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü);

50 metre serbest branşında Birincilik

100 metre Serbest branşında Birincilik

50 metre Sırtüstü branşında İkinicilik

Kaan Yalın Çullu (Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü);

400 metre Bireysel Karışık Branşında Üçüncülük

400 metre Serbest Branşında İkincilik

800 metre Serbest Branşında İkincilik

Bu başarılarla beraber Özlem Yetim ve Nehir Toker “Turnuvanın en Değerli Kadın Performansları” kategorisinde de ilk iki sırada yer alarak ödüle layık görüldü.

Takım antrenörü Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Erkan Günay yaptığı açıklamada, "Sporcularımız çok çalıştılar ve bu başarıyı hak ettiler. Onlarla gurur duyuyorum. Bu şampiyonada elde ettiğimiz başarı, gelecek için umut vadediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda daha da büyük başarılara imza atmak." ifadelerini kaydetti.