MCBÜSEM bağımsız denetçilerin eğitimi için KGK'dan onay aldı

İlan Tarihi:12.11.2018 03:27:00
 
4 Kasım 2017 tarihinde Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standardı Kurumu tarafından yayınlanan eğitim tebliği gereğince; bağımsız denetçilerin TFRS, denetim, finansman, kamu yönetimi ve mesleki etik kuralları gibi konularda üç yıl içinde belli bir kredide eğitim almaları zorunlu kılındı. Bu eğitimlerin, KGK tarafından onaylanmaları zorunlu hale geldi. MCBÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü, bu konudaki hazırlıkları tamamlayarak, kuruma başvuru yaptı ve Merkez, 21 Eylül 2018 tarihinde KGK onaylı kurum haline geldi.
 
Merkezimiz, bu kapsamda başta Manisa olmak üzere bölgedeki bütün illerde bulunan bağımsız denetçilere hizmet vermeye başladı. Bu amaçla ilk olarak, İzmir Yeminli Mali Müşavirler (YMM) Odasına kayıtlı yeminli mali müşavirlere, "TFRS - BOBİ FRS ve Finansman" eğitimlerinin verilecek. "MCBÜ-SEM Bağımsız Denetçi Sürekli Eğitimi"ni almak isteyen başta mali müşavirler olmak üzere, tüm ilgili taraflardan kayıtlar alınmaya başlandı.
Eğitim programıyla ilgili detaylı bilgiye Müdürlüğümüz internet adresi cbusem.cbu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
 

555 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
555
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası