MCBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Görev Değişikliği

İlan Tarihi:15.03.2021 13:33:00
Güncelleme Tarihi:15.03.2021 13:35:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ahmet Kilimcioğlu, görevini Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seyhun Kürşat’a devretti.

MCBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin yeni Dekan Vekili olan Prof. Dr. Seyhun Kürşat, düzenlenen törenle görevini teslim aldı. Fakülte Dekanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan ve bölüm çalışanları katıldı.

Dekanlık görevini Prof. Dr. Seyhun Kürşat’a teslim eden Prof. Dr. Ali Ahmet Kilimcioğlu, yeni görevi nedeni ile Kürşat’ı kutlayarak başarılar diledi ve her konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Görevi devralan Prof. Dr. Seyhun Kürşat, Prof. Dr. Ali Ahmet Kilimcioğlu’na, değerli katkılarından dolayı teşekkür ederek, amacının fakülteyi akademik ve idari personel ile daha ileriye taşımak olduğunu belirtti.

Dekanlık makamında gerçekleşen devir-teslim töreni çiçek ve plaket takdimlerinin ardından son buldu.

mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_devir teslim töreni _DSC1501 _DSC1495 _DSC1498