Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yönetiminden Rektörümüze Ziyaret

İlan Tarihi:12.11.2018 03:27:00

Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Gönül Çiftçioğlu, Müdür Baş Yardımcısı Abdullah H. Çeler, Müdür Yardımcıları Mehmet Ali Aslan, Saniye Erden ve Gülnur K. Çökelek, 12 Kasım 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret ettiler.

Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi 20 Kasım'da yapılacak olan Mevlid-i Nebi programına davet eden Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticileri, Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye İmam Hatip Lisesinde öğrenciyken çekilen bir fotoğrafını hediye ettiler.

Prof. Çelebi, nazik ziyaret ve anlamlı hediye için teşekkür ederek, kendilerini üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

dhaivgdg maodphb0