Mogadishu Üniversitesi Rektörü Üniversitemizi Ziyaret Etti

İlan Tarihi:26.12.2018 21:54:00

Somali'nin en büyük üniversitesi olan Mogadishu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Mohamed Mursal ve Mogadishu Üniversitesi Türkiye Temsilcisi Yusuf İbrahim Hashi, 21 Aralık 2018 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti.
Mogadishu Üniversitesi ile "İkili İşbirliği Anlaşması ve Mevlana Protokolü" İmzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi makamında ziyaret eden, Mogadishu Üniversitesi Rektörü ile İkili İşbirliği Anlaşması ve Mevlana Protokolü imzalandı.  Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Prof. Dr. İbrahim Mohamed Mursal'ı Üniversitemizde konuk etmekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, iki üniversite arasındaki akademik işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Birol Kovancılar, Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Sühal Şemşit, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Faika Çelik ve Somalili öğrencilerimizden Mohamud İsmail Kulane'nin de yer aldığı toplantıda, iki üniversite arasında geliştirilecek akademik işbirliği alanları konuşuldu.

330blhty enpjijsq _DSC0393 5dkkk5xg _DSC0380 _DSC0386