EN

 Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Doğa Ülkü Microsoft Türkiye "Genç Teknoloji Yıldızı" Ödülünü Aldı

İlan Tarihi:20.05.2024 16:32:00
Güncelleme Tarihi:20.05.2024 16:33:00
 

Microsoft Türkiye tarafından düzenlenen “Teknolojinin Kadın Liderleri” konulu yarışmanın kazananları belli oldu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Doğa Ülkü, engelli bireyler için özel işe alım botu, elektronik atık üzerine mobil uygulama ve çeşitli bootcamp'lerde geliştirdiği dijital projelerle "Genç Teknoloji Yıldızı" ödülünü kazandı.

“Genç Teknoloji Yıldızı”, “Yeni Teknolojilerle Fark Yaratan Kadın Lider”, “Yılın Başarılı Kadın Girişimcisi (Start-up)”, “Yılın Başarılı Kadın Eğitimcisi” ve “Geleceğin Işık Veren Kadın Lideri / Jüri Özel Ödülü” kategorilerinde belirlenen ödüller İstanbul Raffles Hotel’de düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

Ödüllerin Microsoft Güney Doğu ve EMEA Bölgesi'nden yöneticiler tarafından takdim edildiği törende konuşan Microsoft Türkiye Kurumsal Çözüm Satışlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Teknoloji Deneyim Merkezi Direktörü Elif Acar Özgüner, bu yıl yine çok değerli adaylar arasında seçim yapmakta zorlandıklarını belirtti. Kazananları belirlerken teknolojiyi uygulanabilir formatta ve en etkin bir şekilde kullanabilen, yaratıcı ve ilham verici isimleri seçmeye odaklandıklarını ifade eden Özgüner, "Her bir projenin benzersiz bir katkı sağladığına ve gelecekteki teknolojik yeniliklerin temelini oluşturduğuna inanıyoruz” dedi.

 

 


755 görüldü.    2 Paylaşıldı
_DSC1647 _DSC1652 _DSC1630 _DSC1640
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
755
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası