EN

Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı Öncesi Rektör Kibar’dan Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesine Destek Ziyareti

İlan Tarihi:26.08.2024 11:56:00
Güncelleme Tarihi:26.08.2024 12:00:00

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nde düzenlenen Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı öncesinde fakülteyi ziyaret etti.

Rektör Kibar, fakülte dekanı ve öğretim elemanları ile bir araya gelerek sınav süreci hakkında bilgi aldı. Sanat eğitiminin üniversiteler için taşıdığı öneme değinen Rektör Kibar, "Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz, öğrencilerimize sadece sanat alanında değil, aynı zamanda toplumun kültürel zenginliğine katkı sağlayacak donanımları kazandırma misyonunu üstleniyor. Müzik Bölümü’ne yetenekli öğrenciler kazandıracak bu sınav, fakültemizin geleceği açısından büyük önem taşıyor" dedi.

Sınav öncesi öğrenciler ile de sohbet ederek onların heyecanını paylaşan Rektör Kibar, “Bu sınav sadece yeteneklerinizi göstermeniz için bir fırsat değil, aynı zamanda hayatınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü’nde öğrenim görmek isteyen 138 aday düzenlenen özel yetenek sınavında yarışacak.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nihat Ozan Köroğlu başkanlığında, Müzik Bölümü öğretim üyelerinin gözetiminde iki aşamalı olarak gerçekleştirilen Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavında aday öğrencilerin işitme ve müzikal performans becerileri ölçülecek.

_DSC5833 _DSC5705 _DSC5868 _DSC5773 _DSC5834 _DSC5734 _DSC5746 _DSC5862 _DSC5817