Rektör Ataç’a Sürpriz Öğretmenler Günü Kutlaması

İlan Tarihi:24.11.2021 16:41:00
Güncelleme Tarihi:24.11.2021 16:42:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü, MCBÜ Fenerbahçeliler Kulübü (FEST) öğrencileri tarafından kutlandı.

Rektörlük makam odasında sürpriz yapan öğrenciler Rektör Ataç’ın öğretmenler gününü kutlayarak çiçek takdim etti.

Rektör Ataç, “Değerli öğrencilerimizin bu anlamlı günde beni ziyaret etmelerinden dolayı çok duygulandım. Öğrencilerimize Öğretmenler Günü kutlaması için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanarak “Gurur kaynağımız olan öğrencilerimizin bu düşünceli ziyareti beni çok mutlu etti. Ben de tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Ayrıca bu vesilesiyle yurdun dört bir yanında eğitim uğruna şehit düşmüş öğretmenlerimizi ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm eğitim neferlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

mcbü fenerbahçe