Rektör Kibar’dan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz'a Ziyaret

İlan Tarihi:13.08.2024 16:19:00
Güncelleme Tarihi:13.08.2024 16:21:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesinde düzenlenmesi planlanan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında konuşulan ziyarette Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, misafirperverliği için Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz’a teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

rektör rana kibar cumhurbaşkanlığı idari işler başkanlığı ziyareti rektör rana kibar cumhurbaşkanlığı idari işler başkanlığı ziyareti