“Rüzgâr Enerji Santrallerinde İnşaat ve Rüzgâr Enerji Santrallerinde İSG” Konulu Konferans Verildi

İlan Tarihi:26.03.2019 16:31:00

Üniversitemiz Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Tasarım ve Modelleme Kulübünün düzenlediği “Rüzgâr Enerji Santrallerinde İnşaat ve Rüzgâr Enerji Santrallerinde İSG” konulu konferans, 22 Mart 2019 tarihinde Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Mühendislik Fakültesi öğrenci ve öğretim elemanlarının katılımı ile gerçekleşen konferans, İnşaat Mühendisi Sedat Şengül tarafından verildi. Konferansta, rüzgâr enerji santrallerinin inşaatı ile ilgili süreçler anlatıldı ve şantiye koşulları ile iş sağlığı güvenliği hakkında bilgi verildi.

Öğrencilerimizin ilgi ile takip ettiği konferans, soruların cevaplanması ve kulüp danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Durukan tarafından Sedat Şengül’e teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

1-min 2-min 3-min 4-min 5-min 6-min 7-min