Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret etti

İlan Tarihi:8.11.2018 15:27:00

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda; yardımcıları Nuri Kaya, Ali Rıza Ünveren, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile birlikte Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette Salihli MYO Müdürü Doç. Dr. İlkay Dilber, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bakırtaş ve Fakülte Sekreteri Uğur Akyol hazır bulundular.

Başkan Zeki Kayda, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında hizmete alınan fakültenin kaba inşaatının Salihlili hayırseverler ve işadamları tarafından yapıldığını belirterek, ince işçiliğinin ise Belediye tarafından yaklaşık 5.400.000 TL harcama yapılarak tamamlanmış olduğunu belirtti. Fakülte binasının eksiklerini görmek, kendileri tarafından yapılmış olan ve tamamlanan peyzaj çalışmalarını yerinde incelemek için ziyarette bulunduklarını bildirdi. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye fakültenin tamamlanmasına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Doç. Dr. İlkay Dilber de Salihli Belediyesinin Salihli İİBF ve Salihli Meslek Yüksekokuluna yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Zeki Kayda'ya teşekkür etti.

iibf 1 iibf 3 iibf4 iibf 2