Soma Meslek Yüksekokulundan "Bilimsel Veri Okunması, Sektörlerin Dijitalleşme Süreci ve Beklentileri, Meslekte Fark Yaratma" Paneli

İlan Tarihi:6.12.2018 13:20:00
 
Soma Meslek Yüksekokulu öğrencileri, "Bilimsel Veri Okunması, Sektörlerin Dijitalleşme Süreci ve Beklentileri, Meslekte Fark Yaratma" konulu panelde bir araya geldiler.
 
Panel; KızCode kurucusu Müjde Esin moderatörlüğünde, Demir Export A.Ş. firmasının destekleriyle, KızCode mentorleri İnci Kadribegiç ve Güldane Şahin'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.
 
Panelde; Müjde Esin tarafından KızCode organizasyonu kısaca tanıtıldıktan sonra; dünyanın değişik laboratuvarlarında kök hücre konusunda çalışmaları bulunan Tıp Fakültesi öğrencisi İnci Kadribegiç kendi öğrenim hayatından örnekler vererek, kök hücre çalışmaları ve bilimsel veri okumanın önemine değindi. Teknoloji yöneticisi Güldane Şahin de günlük yaşamda buluta veri aktarımı ve bu verilerin analiz edilip süzülerek anlamlı bilgi oluşturulması, sektörlerin dijitalleşme süreci ve beklentileri konularına değindi.
 
İzleyici öğrencilerimizin de interaktif katılımları ile gelişen panelde katılımcılar; teknolojinin doğru kullanılması kaydıyla dezavantajların hızlıca yok edilebileceği ve yüksek hedefler belirlemekten çekinmemek gerektiği konusunda ortak görüş bildirdiler.
 
Panel sonunda Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayla Tekin; Demir Export A.Ş. firmasına katkıları için teşekkür ederek, KızCode kurucusu Müjde Esin ile KızCode mentorleri İnci Kadribegiç ve Güldane Şahin'e teşekkür belgelerini sundu.

512 görüldü.    0 Paylaşıldı
2mwjpthg 3xljssk3 4bzrg5o4 5pu50kdr h1upkk2q baaqbecm lunvs4ue qu4mbeoj onrzkrut sgg5elrd tqls0fvu vgi2gnsh vy2cgqds w2nuvp3t
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
512
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası