Üniversitemiz Türk Müziği Korosu ile Büyülü Yolculuk

İlan Tarihi:20.12.2018 12:22:00
 
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk şefliğindeki MCBÜ Türk Müziği Korosu, 18 Aralık 2018 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde verdiği konserle, konukları müziğin büyülü dünyasına götürdü.
Konsere Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Vali Yardımcısı Mesut Eser, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Türk, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ali Çipiloğlu, Yabacı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mahmut Karğın, Manisa Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, Genel Sekreterimiz Ali Emirosmanoğlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve Manisalı müzikseverler katıldı. 
Koro iki bölümden oluşan konserinde İsmail Dede Efendi, Münir Nureddin Selçuk, Arif Sami Toker, Avni Anıl, Muzaffer İlkar gibi büyük bestekârların çok sevilen eserlerini büyük bir başarıyla seslendirdi. 
Konserin sonunda bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, "Başta Koro Şefi Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk olmak üzere, korodaki ve saz heyetindeki çok değerli arkadaşlarımız bizim günlük yorgunluğumuzu ve dertlerimizi büyük ölçüde aldılar. Bu vesileyle neşe ve huzur bulduk.
Biz Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak, bilim ve sanatı esas alan bir üniversiteyiz. Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültemizin Müzik Bölümünü, bu yıl iyi bir kadro oluşturarak açtık. Bölümdeki arkadaşlarımız da Türk Müziği Koromuza katkı veriyorlar. İnşallah sanatla ilgili faaliyetlerimizi daha da zenginleştireceğiz. Manisa Celal Bayar Üniversitesi sanat ve kültür alanındaki faaliyetleriyle de hem çalışanlarımıza, hem şehrimize gönülden hizmet etmeye devam edecek. Sizler adına yürekten çalan, yürekten söyleyen ve yürekten yöneten arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar" diye konuştu ve ardından, Koro Şefi Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk'e teşekkür belgesi ile çiçeğini takdim etti.


826 görüldü.    0 Paylaşıldı
gusktos1 i4biysk4 _DSC9898 fhxqq1zp _DSC9900 xkdk4ufs _DSC9997 a4bibyk3 vgnjtbsk _DSC0014 _DSC0002 _DSC9798 _DSC9817 0xm352ps _DSC9868 _DSC9855 _DSC9835 mauqlcro
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
826
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası