"Mevlid-i Nebi Haftası" nedeniyle düzenlenen panelde öğrencilerimiz konuştu

İlan Tarihi:26.11.2018 03:27:00
 
Manisa İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle panel düzenlendi. Şehzadeler Belediyesi Bedesten Salonunda düzenlenen programa Manisa Valisi Ahmet Deniz, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Mıynat, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Kilimcioğlu, Manisa Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Semih Sami Coşkun ve çok sayıda dinleyici katıldı. 
 
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, "Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif ettikleri gün olan Mevlid-i Nebi Haftasını idrak ediyoruz. Gençlerle işbirliği yaptık. Bu programın diğer programlardan çok önemli bir farkı var. Programlarda genel olarak yetişkinler mikrofonun başına geçer, gençler de dinlerdi.  Biz istedik ki bu haftanın ana gündem maddesi "Hz. Peygamberimiz ve Gençlik" olduğu için, hazırlayacağımız programların en az birinde sadece gençlerimizi konuşturalım. Onların bize bakışını, bizlerden beklentilerini öğrenmiş olalım" dedi. 
 
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Uğur Ürkmez'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde; MCBÜ Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Hamza Avcu "Kur'an ve Sünnet Perspektifinde Gençlik", MCBÜ İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ahmet Turna "Gençlerle İletişim",  MCBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Rıdvan Dağaynası "Asr-ı Saadete Genç Gözüyle Bakış" ve MCBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Burak Kaplan "Günümüzde Gençlik: Problemler ve Çözüm Önerileri" konulu konuşmalarını yaptı. 

573 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü Mevlidi-Nebi Haftası _2_ mcbü Mevlidi-Nebi Haftası _5_ mcbü Mevlidi-Nebi Haftası _7_ mcbü Mevlidi-Nebi Haftası _6_ mcbü Mevlidi-Nebi Haftası _3_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
573
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası